Trenutno nije omogućena kupovina kurseva preko online portala. Ako želite da kupite izabrani kurs, možete nam se obratiti na email: info@webiz.me

Biohaking – aktivirajte supermoć u vama

Zavirite u svet biohakinga i saznajte kako da unapredite svoj mozak do krajnjih granica, kako da ga razvijete bez obzira na životnu dob, kako da uključite delove mozga koje nikada ili jako dugo niste koristili.

Biohaker i biohaking trener

Bojan Matić

Bojan Matić je inženjer elektrotehnike i računarstva, sa četiri godine iskustva na polju biohakinga. Uspešan je autor, predavač, konsultant i prvi i jedini biohaking trener u zemlji. Iza sebe ima nekoliko desetina zadovoljnih klijenata svih uzrasta, koji su pomoću njegovih biohakova i revolucionarnih metoda postigli najrazličitije uspehe i pomerili se jedan korak dalje. Orijentisan je ka inovacijama i svemu onome što vodi ka stvaranju, otkrivanju novih stvari i napretku. Njegove metode i smernice će vam pomoći na putu dostizanja vaših ciljeva, od položenih ispita, napredovanja na poslovnim pozicijama pa do fantastičnih sportskih rezultata i poboljšanja zdravlja.

Biohaking – aktivirajte supermoć u vama

Cena kursa iznosi: 150

Pomoću biohakinga otkrićete kako da se budite odmorni, pozitivni, puni energije, srećni i budete uspešniji u poslu koji obavljate ili u emotivnoj vezi. Biohaking će vam pomoći da poboljšate fokus, koncentraciju, memoriju i brzinu čitanja za svega nekoliko minuta ili sekundi. Naučićete kako da se pokrenete i započnete ono što ste oduvek želeli, kako da svesno i namerno promenite svoje raspoloženje kada god to poželite, kako da bolje organizujete svoje vreme i obaveze, budete jači, produktivniji i uspešniji u svemu što radite. Sve ovo možete postići pomoću nekoliko jednostavnih, a ipak moćnih metoda (biohakova), koje ćete uspešno savladati na ovom kursu.

Lekcije:

1. Uvod u biohaking
2. Ishrana biohakera
3. „Brain foods“ i mikronutrijenti
4. Moć hormona
5. San i svetlost
6. Razvoj mozga
7. Upravljanje mozgom
8. Fokus i brzo čitanje