Direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana u kompaniji Payoneer

Nikola Mehandžić

Nikola Mehandžić je u kompanijama Mastercard i First Data, stekao višegodišnje iskustvo u oblastima digitalnog plaćanja, e-trgovine i obradi digitalnih transakcija i odlično zna primenu ovih rešenja na brzim i dinamičnim tržištima. Bio je odgovoran za razvoj digitalnih plaćanja sa fokusom na e-trgovinu i beskontaktna mobilna plaćanja. Radio je na razvoju novih poslovnih projekata, platnih platformi, uspostavljanju partnerstava sa tradicionalnim i netradicionalnim partnerima u finansijskoj industriji, mobilnim operaterima, digitalnim novčanicima, procesorima i IT i startap kompanijama koje posluju u okviru platne industrije. Nedavna dostignuća su pokretanje Apple Pay mobilnih plaćanja u Srbiji i Crnoj Gori, uvođenje usluge čuvanja kartice (card on file) kod najvećih e-trgovaca u regionu kao i razvoj tržišta digitalnih mobilnih plaćanja. Nikola je završio Master studije u oblasti Međunarodnog poslovanja i menadžmenta na Univerzitetu u Beogradu i Middlesex Univerzitetu, a takođe ima i diplomu u oblasti upravljanja projektima.


Da li frilensing može da vam pruži život kakav želite ?

Besplatan kurs

Frilensing ili rad na daljinu putem interneta dobija na popularnosti zahvaljujući novim i naprednim tehnologijama, a kod mlađe populacije ispod 35 godina se već sada nameće kao alternativa tradicionalnim poslovima koji se obavljaju u vremenu od 9 do 5.


Ako ste se ikada zapitali da li je moguće raditi kada hoćete, za koga hoćete, šta hoćete, onoliko koliko hoćete i odakle god hoćete onda ćete kroz ovaj kurs naučiti ko su frilenseri, šta sve oni (mogu da) rade, na koji način rade i kako se naplaćuju od internacionalnih klijenata.


Takođe ćete dobiti uvid u trendove u frilensingu i koja su to zanimanja sa svetlom budućnošću, a na kraju kursa ćete imati informacije na osnovu kojih ćete steći sliku da li vam ovaj način rada može omogućiti život kakav želite. 

Izrada ovog videa omogućena je uz pomoć američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog videa isključivo je odgovornost autora i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.