Digitalni preduzetnik i marketing ekspert

Aleksandar Dimitrijević

Aleksandar je započeo svoju karijeru u oblasti digitalnog marketinga jako mlad, sa svega 16 godina kada je krenuo sa prevođenjem stranog sadržaja na domaće sajtove i članke. Zatim je svoje iskustvo proširio na istraživanje i izazove sa pojedinačnim segmentima marketinga poput Copywriting-a, Social Media marketinga, SEO-a, optimizacije sajtova, ali i video marketinga i produkcije. Od 2017. nastavlja karijeru u korporativnim firmama, gde se upoznaje sa novim veštinama poput Community Management-a, Paid Marketing-a, Content Marketinga, Prodaje, itd. 2018. njegova karijera ostvaruje svoj pun potencijal kroz primenu svih navedenih veština za korporaciju koja se bavila razvojem kriptovaluta (uključujući i ICO), ali i niz startapa i softvera poput Infinity-a, Recrooit-a, itd. Od 2020. Aleksandar aktivno učestvuje u konsultacijama za E-commerce projekte, vlasnik je marketinške agencije Levak, gradi zajednicu preduzetnika i edukuje mlade ljude o digitalnim veštinama preko ličnog brenda i stranice @savet.preduzetnika.

Digitalni Marketing 2021: Kompletan kurs i vodič do uspešnih rezultata

Cena kursa: 200€

Ovaj kurs će Vam obezbediti jasan put do upoznavanja i identifikacije mušterija, otkrivanja njihovih problema, ali i kako predstaviti rešenje putem svog proizvoda ili brenda kroz raziličite marketinške kanale i strategije koji zapravo donose domet i željene akcije, i na kraju: poboljšavaju prodaju.

Alati i znanja koja ćete steći na ovom kursu omogući će Vam da samostalno izgradite Vaš brend na digitalnim kanalima komunikacije, ali i da upravljate nastupom već postojećih brendova i unapredite njihove rezultate.


Lekcije

 • 1

  Šta je Digitalni Marketing?

  • Šta je Digitalni Marketing?

 • 2

  Strategija, Planiranje, Menadžment

  • Strategija, Planiranje, Menadžment

 • 3

  Marketinški kanali, Funnel (Levak), Metrike

  • Marketinški kanali, Funnel (Levak), Metrike

 • 4

  Organski Marketing

  • Organski Marketing

 • 5

  Plaćeni Marketing

  • Plaćeni Marketing

 • 6

  Testiranje i Optimizacija

  • Testiranje i Optimizacija

Prva lekcija je objavljena 28. februara.
Nakon toga, na svakih sedam dana očekuje Vas nova lekcija na platformi.

UZ SVAKI KUPLJEN KURS POKLON E-BOOK

Ukoliko kupite kurs Digitalni marketing 2021: Kompletan kurs i vodič do uspešnih rezultata, dobićete na poklon eBook "Tajne Fejsbuk oglašavanja".

Uz pomoć ovog eBook-a dobićete neophodno znanje da započnete, ali i optimizujete Fejsbuk reklame za Vaš biznis, a samim tim i povećate prihod i profit kroz jedan od najkvalitetnijih marketinških i prodajnih kanala.

Plaćanje karticom i PayPal nalogom

Plaćanje karticom na rate

 • 2 x €100,00

  Ukoliko izaberete opciju plaćanja na rate, jednom nedeljno ćete dobijati pristup novim lekcijama.

  Kupi kurs

Plaćanje putem naloga za uplatu

Utisci

Aleksandar je odličan partner, a pre svega moj prijatelj. Sposoban, odlučan i pozitivan, tako da je zadovoljstvo raditi sa njim. Vrhunske rezultate je postigao sa više različitih biznisa, ne prestaje da me iznenađuje!

Aleksandar Stanić
Dropshipping&Ecommerce Mastermind

Aleksandrovo znanje i veštine iz marketinga i biznisa su doprineli neverovatnom rastu u Infinity-u. Zaista mi je drago da je Aleksandar započeo svoju preduzetničku priču jer mislim da ima toliko toga da doprinese u svetu digitala.

Stefan Lazarević
Co-Founder&CEO at Infinity, an all-in-one project management tool

Sa Aleksandrom sarađujem već nekoliko godina unazad na različitim projektima i zato tvrdim da je, ono što se kaže - full stack. Građenje zajednice od nule, pisanje kvalitetnog sadržaja ali i kreiranje videa, SEO, Social Media Marketing i Facebook reklame koje daju neverovatne rezultate... sve ovo je zaista Aleksandrova specijalnost u šta sam se lično uverila. Takođe, znam koliko je uspešan u svojim preduzetničkim projektima.

Ana Grašić Karić
Super mama & Ekspert za Digitalni Marketing

Aleksandar je jedan od najmlađiih, ali najuspešnijih ljudi u ovoj digitalnoj “džungli”.

Definitivno neko ko ima ogromno znanje iza sebe, a opet ogromnu energiju koja ga prati. To je spoj koji se ne vidja baš često i smatram da mu je to jedna od najvećih odlika. Nema sumnje da ćete u ovom kursu naći pregršt korisnih stvari koje će vam olakšati život, bez obzira u kojoj se grani digitala nalazite!

Miloš Vasić
Serijski preduzetnik

At his core Coa is a brilliant marketer, entrepeneur, and hustler. When working with him, I noticed he always looked ahead of the target, seeking to do tasks 2 or 3 levels above in addition to the job at hand. There wasn’t much he couldn’t or wouldn’t learn. With Coa it’s never a matter of ‘can I do this’ but always ‘I’ll figure out how to’. He’s someone I look forward to turning to whenever I’m in need!

Jack Kuveke
Ecommerce & SaaS Entrepreneur
Co-Founder @huddle