Trenutno nije omogućena kupovina kurseva preko online portala. Ako želite da kupite izabrani kurs, možete nam se obratiti na email: info@webiz.me

Digitalni Marketing 2021: Kompletan kurs i vodič do uspešnih rezultata

Kompletan kurs digitalnog marketinga za 2021. godinu će Vam pre svega otkriti da bez uspešnog marketinga, nema ni uspešnih rezultata, kakav god projekat, proizvod ili brend gradili.

Digitalni preduzetnik i marketing ekspert

Aleksandar Dimitrijević

Aleksandar je započeo svoju karijeru u oblasti digitalnog marketinga jako mlad, sa svega 16 godina kada je krenuo sa prevođenjem stranog sadržaja na domaće sajtove i članke. Zatim je svoje iskustvo proširio na istraživanje i izazove sa pojedinačnim segmentima marketinga poput Copywriting-a, Social Media marketinga, SEO-a, optimizacije sajtova, ali i video marketinga i produkcije. Od 2017. nastavlja karijeru u korporativnim firmama, gde se upoznaje sa novim veštinama poput Community Management-a, Paid Marketing-a, Content Marketinga, Prodaje, itd. 2018. njegova karijera ostvaruje svoj pun potencijal kroz primenu svih navedenih veština za korporaciju koja se bavila razvojem kriptovaluta (uključujući i ICO), ali i niz startapa i softvera poput Infinity-a, Recrooit-a, itd. Od 2020. Aleksandar aktivno učestvuje u konsultacijama za E-commerce projekte, vlasnik je marketinške agencije Levak, gradi zajednicu preduzetnika i edukuje mlade ljude o digitalnim veštinama preko ličnog brenda i stranice @savet.preduzetnika.

Digitalni Marketing 2021: Kompletan kurs i vodič do uspešnih rezultata

Cena kursa iznosi: 200€

Ovaj kurs će Vam obezbediti jasan put do upoznavanja i identifikacije mušterija, otkrivanja njihovih problema, ali i kako predstaviti rešenje putem svog proizvoda ili brenda kroz raziličite marketinške kanale i strategije koji zapravo donose domet i željene akcije, i na kraju: poboljšavaju prodaju.

Alati i znanja koja ćete steći na ovom kursu omogući će Vam da samostalno izgradite Vaš brend na digitalnim kanalima komunikacije, ali i da upravljate nastupom već postojećih brendova i unapredite njihove rezultate.

Lekcije:

1. Šta je Digitalni Marketing?
2. Strategija, Planiranje, Menadžment
3. Marketinški kanali, Funnel (Levak), Metrike
4. Organski Marketing
5. Plaćeni Marketing
6. Testiranje i Optimizacija