VP Sales, SaaS Sales

Đorđe Hinić

Djordje je rodjen u Beogradu ali je proveo blizu 15 godina u Americi, Skandinaviji, Centralnoj Evropi kao i Africi i Aziji. 10 godina iskustva u oblasti prodaje SaaS proizvoda i usluga, Go-To-Market strategija, kao i fundraising-a. Kreator je brojnih playbook-ova i trening mehanizama po kojima je nekolicina kompanija za koje radio uspela da poraste od 1 do preko 100 zaposlenih u relativno kratkom roku. Pored prodaje, Djordje je strastveni jedriličar, član nekolicine upravnih odbora, i daje nazad zajednici kroz fundraising projekte.


Od 0 do 100: prodaja, umetnost ili nauka

Besplatan kurs

Prodaja je ključan deo svakog biznisa. U toku kursa ćemo da analiziramo pre svega zašto je to tako. Zatim, kako je prodaja evoluirala u poslednjih nekoliko decenija, da li je prodaja umetnost ili nauka. Ono sto slušaoci mogu da očekuju je da će u veoma limitiranom vremenskom vremenu dobiti zaista odličnu perspektivu na ovu temu, kao i neke lekcije koje ce maltene momentalno moći da implementiraju, i da vide totalno drugačije rezultate.

Izrada ovog videa omogućena je uz pomoć američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog videa isključivo je odgovornost autora i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.