Co-founder at SmartEdu

Nenad Ilić

Kao neko ko je na izvoru inovacija u advertajzing industriji, Nenad u kolaboraciji sa inovativnim preduzetnicima vidi budućnost rasta oba sektora. Na poziciji Innovation Lead u DIRECT MEDIA United solutions, posvećen je upravo iznalaženju novih modela za unapređenje poslovanja agencija, klijenata, kao i komunikaciju brendova. Sa jakim finansijskim background-om, iz sveta finansija, brojeva i tabela, prelazi u marketing. Smatra da je važno deliti znanje, jer napredak ne zavisi samo od toga koliko smo spremni sami da učimo, već i od toga koliko učimo druge. Nenadova snaga je Excel, a u sklopu smartedu akademije, zajedno sa svojim partnerima, obučio je više od 3.000 ljudi za rad u ovom fenomenalnom programu.

Osnove Excel-a

Besplatan kurs

Ovaj kurs smo tako dizajnirali, koncipirali i vremenom menjali i doteravali kako bi Vama omogućio da steknete osnovna znanja ovog fenomenalnog programa bez kojeg se danas ne može zamisliti niti jedan posao, od kreativca do računovođe.

Nastao je ujedinjavanjem znanja iz nekoliko najvećih i različitih industrija, a sve njihove karakteristike i posebnosti spakovali u jedan bazični kurs.

Ovladajte, zvanično potvrđeno, najkorišćenijim programom na svetu!


Lekcije:

  • 1

    Osnove Excel-a

    • Osnove Excel-a

Registrujte se kako biste dobili besplatan pristup kursu.

Utisci:

“Jako kvalitetan kurs po povoljnoj ceni, meni je dosta pomogao da se zaposlim 🙂
Sve preporuke :)”

Miloš Bucalo - Wiener Stadtische

“Sjajna atmosfera i odlični predavači i definitivno najbolji i najbrži način da brzo naučite sve tajne Excel-a. Znanje stečeno na smartedu kursu Poslovnog Excela mi je pomoglo da bez problema savladam sve prepreke na poslu, a sigurna sam da će i vama :)”

Katarina Stijović - Deloitte Srbija

“Sveobuhvatan, a opet koncizan kurs. Radi se odmah na realnim primerima iz prakse kako bi se znanje što pre usvojilo. Topla preporuka za sve one koji nameravaju da stupe u radni odnos! Naravno, sve to ne bi izgledalo tako da nije sjajne i entuzijastične ekipe mladih ljudi, spremnih da podele svoje znanje.”

Andreja Milovanović - PepsiCo – West Balkans

“U danasnje vreme kada se znanje Excela jednostavno podrazumeva, kurs poput ovog predstavlja savrsen nacin za brzo, efektivno i smisaono dolazenje do znanja. Ono sto meni najvise znaci jeste to sto svakodnevno primenjujem “trikove” naucene na kursu i time oslobadjam svoje vreme za preostali vazan posao.”

Milica Bogunović - Philip Morris International