Trenutno nije omogućena kupovina kurseva preko online portala. Ako želite da kupite izabrani kurs, možete nam se obratiti na email: info@webiz.me

SEO - optimizacija sajtova za pretraživače

Kurs nudi kompletno znanje iz svih SEO oblasti potrebnih za zauzimanje top-pozicija na pretraživačima i izgradnje sadržaja koji će Vaš sajt prezentovati na najbolji način.

Veteran industrije digitalnog marketinga

Aleksandar Saša Jovičić

Aleksandar Saša Jovičić je 25-godišnji veteran industrije SEO-a/digitalnog marketinga i poslovnog razvoja, koji je lično izgradio brendove poput Sport Compact Only (Southwest Autoworks), XM Radio, Sixt, Gannett Local /G/O Digital / Gannett Corporation / USA Today (Fortune 500 kompanija), Voice Media Group (Phoenix New Times, itd.) i mnoge druge. Saša je odgovoran za preko 24 milijarde dolara prihoda za svoje partnere i klijente.Danas upravlja kompanijom Executive Digital Holding Group, sa preko 6.700 klijenata SMB i Enterprise veličine, i preko 150 zaposlenih širom sveta.

SEO - optimizacija sajtova za pretraživače

Cena kursa iznosi: 300‎€

SEO (Search Engine Optimization/Optimizacija sajtova) je jedan od vodećih digitalnih strategija za vlasnike biznisa i sajtova već preko 20 godina. U ovom kursu ćete naučiti sve što Vam je potrebno da optimizujete sajtove, ili da se upustite u lukrativnu karijeru SEO stručnjaka. Svaka lekcija je optimizovana za Vaš prvi korak ka uspehu na pretraživačima.

Lekcije:

1. Istorija/Uvod
2. Tehnologija/Alatke
3. On-page (tehnološki)
4. Ranking faktori
5. Content
6. Off-page (linkovi)
7. BONUS LEKCIJA: Local SEO